De laatste nieuwtjes

Nieuwsbericht

Wilt u ook MA-VE dealer worden?

kit-sollevamento

Wilt u ook MA-VE dealer worden?

We zijn blij te melden dat het doel om een landelijke dekking van MA-VE dealers te maken nu al voor 70% gelukt is. Heeft u interesse om ook de MA-VE hydraulische levelsystemen te leveren en monteren? Meld u dan aan en word dealer!

Als MA-VE dealer ontvangt u reclame materiaal, vermelden wij u op onze website als dealer en verwijzen we klanten uit uw regio naar uw bedrijf. Wij ondersteunen u ten alle tijden met raad en daad, vooral de eerste installatie genereert altijd wel wat vragen. Wij hebben een uitgebreide database met foto’s van installaties en hebben alle modellen zelf al eens geïnstalleerd.

De MA-VE hydraulische level systemen zijn zeer sterk, betrouwbaar en efficient. De MA-VE systemen voor Fiat Ducato zijn de enige die STANDAARD 4 telescopische cilinders gebruikt voor optimale grondspeling. In Nederland zijn alle verkeersremmende obstakels genormaliseerd, maar daar denken ze in zuid-Europa toch heel anders over en is de grondspeling erg belangrijk geworden.

Via de onderstaande link kunt u de huidige dealers zien.

Dealers

Dynad Import Export BV zoekt altijd nog voor dealers in de minder druk bezette gedeelten van Nederland om de potentiële klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

#hydraulisch levelsysteem camper