Bekijk onze producten

Product

SR-Mecatronic-asr-850-flat-skew-plus

SR Mecatronic ASR900 FLAT Prestige Plus

2,165.00 (incl. btw)

Beschrijving

Nu verkrijgbaar: ASR900 Flat Prestige Plus

De ASR900 Flat Prestige Plus is een volautomatische schotelantenne speciaal ontwikkeld om ASTRA 23.5 goed te kunnen ontvangen aan de randen van de footprint.
ASTRA (SES.com) adviseert een 90cm schotel voor ASTRA 23,5

astra-3b_europe_ku_band_wide_beam_M

De Mecatronic ASR900 Flat Prestige Plus is een zeer betrouwbare en accurate schotel met een zeer geringe opbouwhoogte van slechts 19 cm. De Mecatronic Flat Skew Plus is een van de meest platte schotels die op de markt te verkrijgen is.

De schaal en de motor eenheid zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De toegepaste motoren zijn robuust en zorgen voor een betrouwbare werking. Er is zoveel mogelijk vermeden om electronica in de buitenunit toe te passen. Electronica in de binnenunit is beter beschermd tegen de elementen waardoor het systeem dit hoge niveau van betrouwbaarheid heeft.

De Mecatronic ASR900 Flat Prestige Plus schotel heeft een totaalgewicht van 11 kg en is te combineren met een receiver naar keuze. De LNB kan handmatig worden aangepast door het draaien aan het wiel onder de LNB voor een optimale ontvangst.

De Mecatronic ASR900 Flat Prestige Plus heeft een DVB-S2 tuner en is hierdoor volledig klaar voor de toekomstige digitale uitzendingen. De Plus uitvoering van Mecatronic heeft 15 satellietposities.

Kortom: Voor een goed, betrouwbaar en robuust satelliet systeem, die als eerste klaar is voor de toekomstige wijzigingen van ASTRA en Canal Digitaal, adviseren wij een systeem van SR MECATRONIC.