Bekijk onze producten

Product

SR Mecatronic ASR 800 Plus

1,745.00 (incl. btw)

Beschrijving

De Mecatronic ASR 800 Plus is een zeer betrouwbare en accurate schotel met een geringe opbouwhoogte van slechts 19 cm. De Mecatronic systemen zijn een van de meest platte schotelantennes die op de markt te verkrijgen zijn. Naast de standaard serie van SRMecatronic leveren we ook de nog lagere Mecatronic FLAT serie.

De schaal en de motor eenheid zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De toegepaste motoren zijn robuust en zorgen voor een betrouwbare werking. Er is zoveel mogelijk vermeden om electronica in de buitenunit toe te passen. Electronica in de binnenunit is beter beschermd tegen de elementen. Door de plaats van de elektronica heeft het systeem dit hoge niveau van betrouwbaarheid.

De Mecatronic 800 Plus schotel heeft een laag totaalgewicht van maar 15,9 kg en is te combineren met een receiver naar keuze. Door het lage gewicht is de unit op bijna alle daken te monteren zonder extra versterking.

De Mecatronic 800 Plus heeft een DVB-S2 tuner en is hierdoor volledig klaar voor de toekomstige digitale uitzendingen. De Plus uitvoering van Mecatronic heeft 15 satellietposities.

Kortom: Voor een goed, betrouwbaar en robuust satelliet systeem, die als eerste klaar is voor de toekomstige wijzigingen van ASTRA en Canal Digitaal, adviseren wij een systeem van SRMECATRONIC.

Extra informatie

Gewicht 15 kg