Bekijk onze producten

Product

LiFePO4 lithium accu

Lithium Accu Gold 100Ah

1,295.00 (incl. btw)

Lithium Gold is de innovatieve lijn lithium accu’s van SR Mecatronic.

De Lithium Gold accu’s zijn vervaardigd van het betrouwbare en veilige Lithium Iron Phosphate (LifePO4) technologie en is gecombineerd met een geïntegreerde BMS module die het laden, ontladen en de bescherming van de accu in goede banen leidt.

Category: .

Beschrijving

Lithium Gold is de innovatieve lijn lithium accu’s van SR Mecatronic, welke enorme voordelen heeft tov AGM accu’s.

De Lithium Gold accu’s zijn vervaardigd van het betrouwbare en veilige Lithium Iron Phosphate (LifePO4) technologie en is gecombineerd met een geïntegreerde BMS module die het laden, ontladen en de bescherming van de accu in goede banen leidt. Hierdoor is er geen externe hardware en software nodig en kan de accu direct op elke lader worden aangesloten.

Met de App kan de gebruiker altijd zien hoeveel lading er nog in de accu zit, hoeveel er op dat moment gebruikt word. Om deze reden is dit product het meest vooruitstrevende op dit moment.

De accu weegt slechts 12,5 kg en kan 2800 complete cycli afwerken zonder sulfering-problemen.
Verder kan de accu heel snel worden geladen, tot 75A per uur, en kan deze 100A leveren met een constante spanning van 12,8V.

Al deze eigenschappen maken deze accu tot een onmisbare accessoire voor campers en camperaars die willen genieten van complete onafhankelijkheid.

Extra informatie

Gewicht 12.5 kg
Afmetingen 328 × 177 × 217.5 cm