De laatste nieuwtjes

Nieuwsbericht

Volg ons op Instagram en Facebook

U kunt ons nu ook volgen op social media. Volg ons op Instagram en Facebook

Instagram en Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram: https://www.instagram.com/dynadbv/

Facebook: https://www.facebook.com/DynadBV/

Wij zullen deze kanalen regelmatig voorzien van nieuws en foto’s van zowel onze producten als diensten of wetenswaardigheden in de camper en caravan branche.
De laatste berichten gingen over:

  • De SumoSpring hulpveren die de wegligging van uw camper enorm zullen verbeteren. Deze hulpveren zorgen voor een stabieler en veiliger weggedrag door vermindering van zijwind gevoeligheid en verkorten van de remweg door meer druk op de voorzijde van de camper.
  • De MA-VE satelliet systemen. Een systeem met een 800mm schaal, een laag eigen gewicht van slechts 9,5 kg en een garantie termijn van 3 JAAR. Het systeem is onder andere gemaakt van geanodiseerd aluminium waardoor corrosie geen kans heeft. Het systeem heeft standaard 4 satellieten voorgeprogrammeerd waaronder Eutelsat 9B voor Joyne en ASTRA 1 & 3 voor BVN en Canaal Digitaal.

Het mooie van deze sociale kanalen is dat u dan ook direct de sociale pagina’s van onze klanten en kennissen kunt bekijken die vaak ook zeer interessante artikelen publiceren. Als u onze pagina “liked” of “volgt” ontvangt u automatisch een notificatie wanneer wij weer wat “gepost” hebben.

Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram en Facebook