De laatste nieuwtjes

Nieuwsbericht

Top Drive system Luchtvering

Top Drive luchtvering systemen

Top Drive system uit Turijn Italie levert voor campers en vrachtwagens luchtvering systemen met een grote keuze mogelijkheid. De Top Drive systemen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en de balgen worden ook in eigen beheer gefabriceerd om de hoge kwaliteit te waarborgen.

De Top Drive systemen worden door Dynad Import Export BV in Nederland verdeeld en kunnen worden gemonteerd bij onze dealers.

Luchtvering

Luchtvering voor Auto, bus, camper en truck

Luchtvering onder uw voertuig zorgt voor een hoog comfort die aanpasbaar is tijdens uw reis. Bij harde zijwind en/of zware belading kunnen de balgen harder worden opgepompt zodat het voertuig minder overhelt bij een windvlaag of het inhalen van een vrachtwagen.

Bij zware belading zorgt de luchtvering er ook voor dat het voertuig weer meer druk op de voorwielen krijgt waardoor sturen maar vooral ook remmen vele malen beter gaat. 70% van het remvermogen van een voertuig word gedaan door de voorzijde. Om deze reden ziet u ook altijd dat, voertuigen met schijfremmen, aan de voorzijde de schijven veel groter zijn dan aan de achterzijde.

U kunt merken dat de voorzijde te weinig druk heeft als het sturen lichter gaat dan anders of dat de voorwielen sneller doorslippen bij remmen of optrekken.

Ga veilig op weg met hulpvering!