De laatste nieuwtjes

Nieuwsbericht

SumoSprings nu ook in Europa verkrijgbaar

Dynad Import Export BV is begonnen met de distributie van de SumoSprings en SuperSprings in west-Europa. De SumoSpring zorgt voor een veel stabieler voertuig die vaak tegen het maximaal toegelaten gewicht geladen is.
De SumoSpring werkt als hulpvering om de standaard vering te helpen oneffenheden uit het wegdek te filteren en de veiligheid te waarborgen. In tegenstelling tot luchtvering kunnen de hulpveren van SumoSprings niet lek raken. De lucht zit in de fijn-cellige structuur van de veren opgesloten en de vele kleine belletjes werken samen om het voertuig zo comfortabel, stabiel maar vooral ook veilig te laten veren.

De SumoSprings hebben een levenslange garantie, vraag naar de voorwaarden of kijk op het download gedeelte van deze website door de volgende link te volgen: Limited lifetime warranty SuperSpring & SumoSpring

De SumoSprings zijn voordelig, eenvoudig te monteren, zijn ongevoelig voor weersomstandigheden, zout, en beschadigingen. Monteren en vergeten, de SumoSprings hebben geen onderhoud nodig en zijn zeer duurzaam.
De Sumosprings worden compleet als set in een doos geleverd met twee spacers per veer en twee bouten en een tube loc-tite voor professionele montage.

Bespaar niet op veiligheid en laat een set SumoSprings onder uw voertuig monteren!! Een ongeval kost meer!

Vind een dealer bij u in de regio: Dealers

 

SumoSprings onder Fiat Ducato