De laatste nieuwtjes

Nieuwsbericht

Hydraulisch level systeem op camper door Hebo Campers

Hydraulisch level systeem

Wim en Johan van Hebo campers te Giethoorn hebben de stap genomen om het MA-VE hydraulisch level systeem onder de campers te gaan bouwen en zijn dusdanig enthousiast dat ze dit direct op de website kenbaar hebben gemaakt inclusief een kort filmpje.

http://www.hebocampersgiethoorn.nl/index.html

Het onderbouwen van een MA-VE hydraulische levelsysteem is voor een camperbedrijf met voldoende technische kennis en gezond verstand prima uit te voeren. Door de, indien noodzakelijk, meegeleverde montage adapters is een stevige montage op de juiste locatie eenvoudig.

Voor een MA-VE hydraulisch levelsysteem kunt u nu dus ook terecht bij Hebo Campers te Giethoorn.

Het hydraulische levelsysteem heeft een standaard garantietermijn van 3 jaar en is voor de Fiat Ducato standaard voorzien van telescopische cilinders om de grondspeling zo groot mogelijk te maken. Bij MA-VE is dit standaard!

De cilinders hebben een Roestvast stale grondplaat zodat deze niet corrodeert en de stalen cilinders hebben een coating van 5 lagen. Het totale systeem weegt ongeveer 55 kg, dit gewicht kunt u compenseren door de krik en houten blokken thuis te laten.

Het systeem kan, naast het bedieningspaneel, ook worden bediend met een app op de iPhone. De smartphone maakt contact via Bluetooth met het automatische levelsysteem. Deze geeft in de “Advanced mode” ook zaken weer als accu spanning en de aantal graden in de lengte en breedte as.