De laatste nieuwtjes

Nieuwsbericht

Hulpveren monteren

De hulpvering monteren.

Het monteren van de hulpveren is niet moeilijk en kan door uw dealer eenvoudig worden uitgevoerd. Afhankelijk van het voertuig zal dit binnen 30min tot 1,5 uur zijn uitgevoerd. Na montage zijn de hulpveren klaar voor gebruik en is er geen enkele vorm van onderhoud meer noodzakelijk.

Hulpvering camper

Naast hulpvering voor berdrijfswagens hebben wij ook geschikt hulpveren voor de meeste campers. Bent u benieuwd of wij voor uw camper ook geschikte veren hebben kunt u altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen in onze webwinkel.
Hulpveren monteren verbeterd comfort en, nog veel belangrijker, de veiligheid door een verbeterd weggedrag.

Hulpveren zelf monteren?

Natuurlijk kunt u de hulpveren bij onze dealers kopen en zelf monteren. Houd er wel rekening mee dat de dealer een brug en goede gereedschappen heeft om dit vaak sneller en eenvoudiger voor u te doen. Hoe is het in uw geval? Overleg dit met uw dealer, die kent uw voertuig het beste.

Hulpveren Fiat Ducato

Hulpveren Fiat Ducato

Hoe werkt een SumoSpring?

Een SumoSpring is gemaakt van een multicellulaire polyurethaan die een structuur heeft met vele kleine luchtbelletjes die samen werken als een grote luchtbel. Het voordeel van deze structuur is dat er nooit een SumoSpring lek zal raken en dat de veerkarakteristiek progressief is. Een progressieve veel heeft een zacht en comfortabel karakteristiek als de lading laag is en stug en stabiel als er een zware belasting is.