De laatste nieuwtjes

Nieuwsbericht

App voor iPhone beschikbaar! Hydraulisch level systeem

De App voor iPhone om met een Apple iPhone uw MA-VE hydraulische level systeem te kunnen bedienen is beschikbaar in de Apple App Store.

Nu kunt u ook met uw iPhone het systeem bedienen zodat u rond uw camper kunt lopen terwijl het hydraulische level systeem zijn werk doet. Tevens in het mogelijk om in de “Advanced mode” elke cilinder apart omhoog EN naar beneden te sturen om zo een optimaal stabiele camper te bewerkstelligen in de positie die u wilt.

U bent nooit meer een afstandbediening kwijt doordat u gewoon uw smartphone kunt gebruiken. Omdat u uw smartphone ook om de paar jaar vervangt is de “bediening” altijd bedrijfszeker.

Het DOWNLOADEN van de “app voor iPhone” kan via de APP store van Apple. Voor de Android versie kunt u terecht op de website van MA-VE

MA-VE verzorgt assistentie voor de app, maar de werking van de Android app is sterk afhankelijk van het toestel. Elke smartphone fabrikant gaat op een andere manier om met het Android besturingsysteem. Op moment van schrijven werken de smartphones van Samsung het beste. De Nokia, Sony, Huawei en Motorola met wisselend succes.

De iPhones werken allemaal goed, mits voorzien van de laatste updates.

LET OP: De app is een extra kosteloze dienst waarop geen werkings-garantie kan worden verleent. We werken continue om de app zo goed mogelijk te laten werken en te verbeteren.